Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

AC Revelations s prvním dílem zdarma

A snížená prodejní cena v ČR.

Paktování UbiSoftu se Sony neskončilo exkluzivitou nedávného multiplayerového betatestu pouze na PlayStation 3.

Francouzský vydavatel dnes dopoledne oficiálně ohlásil, že k listopadovému Assassins Creed: Revelations přiloží zdarma první díl této série. Připomenutí si úvodního dobrodružství Altaira není špatný nápad, když se v nové hře vrátí.

A jaké je omezení této nabídky UbiSoftu nebo je opravdu najednou tak štědrý? "První Asssassins Creed bude přibaleno pouze u PS3 verze hry a pouze na Blu-Ray discích u první várky Revelations expedované do obchodů na den vydání," objasnil výrobce dva zádrhele. Pokud byste snad vyčkávali a prodejna musela Revelations doobjednávat v další várce, už byste tam také první díl nemuseli najít.

V této souvislosti se hodí připomenout, že konzolové AC: Revelations u nás ConQuest nacenil na méně než než předešlé díly série. Na Xzone stojí jen 1199 Kč, což je pouze o stovku více než PC verze. Předešlé díly Assassins Creed obvykle stávaly dráž.

Podle informací Eurogameru nemá být důvodem to, že by snad tomuto dílu série nevěřili (už teď je jasné, že se opět bude prodávat jako rohlíky), nýbrž spíš obavy ze šedých dovozů. Stejně nízko, na konzolovou novinku na dříve nemyslitelných 1199 Kč, ocejchoval ConQuest i nadcházející F1 2011 (PC verze jen 899 Kč).

Read this next