Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Borderlands budou jen pro dospělé

Prý legrace ze znásilnění, krev a násilí.

Připravovaná sci-fi střílečka s RPG prvky Borderlands opravdu nebude pro malé děti. Od ESRB dostala hra označení "M", což znamená, že není vhodná pro jedince mladší sedmnácti let. ESRB navíc ke každému svému hodnocení píše, proč ta která hra toto hodnocení dostala a zrovna u Borderlands je docela výživné. Posuďte sami:

"Hráč zabíjí stovky nepřátel (např. lidské bandity a vojáky) s využitím široké škály zbraní (brokovnice, sniperky), výbušného arzenálu a speciálních zbraní (oheň, kyselina a elektřina apod.). Nepřátelé při umírání křičí a naříkají. Zranění, které jim způsobují zbraně, se projevují obrovskými výstřiky krve, odpadáváním části těl nebo hlavy. Když přijde nepřítel o hlavu, z torza několik sekund stříkají proudy krve. Některé zbraně způsobí, že je nepřítel rozetnutý na dvě části v pase. Během hry si postavy dělají legraci z pobuřování nahotou, ze zabíjení, ze znásilňování a z matek (např. "jsi hnusnější než intimní části mý mámy"). V dialozích lze zaslechnout spoustu sprostých slov."

Je to docela zábavné čtení a pokud se vám podaří dostat na oficiální stránky ESRB (v době psaní článku zrovna nefungovaly), lze tam najít hodnocení všech her, které se v USA prodávají nebo prodávaly. Věříme, že to bude podobně zábavné čtení.

Read this next