Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

RAGE 2 neformálně potvrzeno

A co bude po DOOMovi 4?

Update (9.6.): John Carmack pro server VG247 znovu potvrdil, že RAGE 2 je téměř jisté. "Nemáme připravené formální oznámení hry, ale určitě míříme tímto směrem," řekl.

Carmack zároveň dodal, že příští projekt od id Software - tím se myslí ta hra po DOOMovi 4 - bude určený pro nadcházející generaci konzolí. "Pracuji na enginu pro příští generaci konzolí a přemýšlím nad tím, co s těmihle platformami půjde udělat. Je pravděpodobné, že náš příští velký projekt po DOOMovi 4 už bude přesahovat na tuto nadcházející generaci konzolí," řekl Carmack.

Původní zpráva:Ještě ani neskončil vývoj prvního dílu postapokalyptické střílečky Rage od id Software a její tvůrce John Carmack už si pomalu brousí zuby na dvojku.

"Rage má koridorové mapy, řízení, průzkum, všechna ta města a přesto vás to neodrazuje od samotné akce. Naopak, když máte těch rychlých přestřelek dost, můžete si odpočinout u těchhto dalších věcí," řekl Carmack v rozhovoru s PC Gamerem.

"Musím říct, že všechna ta města, řízení a prozkoumávání teréu se nám velmi osvědčilo. Už se těším, co s nimi uděláme v Rage 2."

Bude jich víc? Budou víc odlišné? Povede jimi vzdušná dráha jako v BioShocku? Co myslíte?

Read this next