Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cesty k vítězství v Elemental

Jak vyhrát strategii a la Master of Magic?

Taktická strategie Elemental: War of Magic se má nést v duchu stařičkého Master of Magic a vývojáři ze Stardocku při jejím vývoji myslí i na to, že ne každý ji bude chtít vyhrát hrubou silou.

Herního světa se totiž budete moci zmocnit nejen tím, že všechny ostatní převálcujete svoji armádou. Bude tu cesta klidného vítězství skrze diplomatická spojení s ostatními rodinami, do kterých budete mimochodem moci provdat i svoji hlavní jednotku (a později také její děti), bude tu ale možnost pustit se po cestě magie.

Na mapě totiž bude ukryto i pět magických kamenů; jeden ovládající zemi, druhý vzduch, třetí vodu, čtvrtý oheň a poslední jednoduše život. Pokud je najdete a skrze vytříbené čarodějné umění je nějak uzpůsobíte ke konfiguraci skutečného světa, stanete se prý vládci stejně silnými jako ti nejslavnější vojevůdci.

A konečně tu bude také možnost dát se cestou questů a vyslat své dobrodruhy po světě, kde je zaměstnají úkoly ve stylu RPGček typu Diabla a dalších.

Některé z nich budou nesouvislé či vedlejší, pokud si ale dáte záležet, dříve či později nakousnete některý z hlavních questů, přes které se bude táhnout hlavní dějová linka a které vás definitivně zavdou i k vítězství celé hry. Kterou cestou se dáte vy, až Elemental: War of Magic příští rok vyjde pro PC?

Read this next