Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co dostanete zdarma v jarním Microsoft Flight?

A co odměnou po přihlášení na LIVE či zaplacení.

Že bude chystaný civilní letecký simulátor Microsoft Flight dostupný zdarma jako Free2Play titul, asi víte z včerejšího traileru. Budete si ho moci stáhnout zdarma a svobodně si zalétat po největším havajském ostrově (Big Island), což má zajistit zábavu na hodiny při plnění misí, ověřování schopností v leteckých výzvách nebo hledání "pokladů".

Navíc ti, kdo si hru sesynchronizují se svým účtem na službě Games for Windows LIVE (což tedy zřejmě nebude povinné k základnímu hraní), automaticky dostanou další obsah zdarma. Například legendární letoun Boeing Stearman, vedlejší mise, přístup k achievementům či online profilu pilota.

Pokud vám to nebude stačit a hledáte hlubší herní zážitek, přikoupíte si do Microsoft Flight dodatečný obsah, jako nová letadla, oblasti a možnosti přizpůsobení. Tyto přídavky a patche mají být vypouštěné velmi často, tzv. aerocache výzvy dokonce denně, což má zaručit, že každý váš let bude unikátní.

Microsoft Flight pro PC vyjde někdy na jaře a jak říká výrobce: "Létání může být extrémně obtížné a technicky složité, ale postaráme se o to, aby bylo srozumitelné širokým masám, zaujalo úplné začátečníky i zkušené piloty."

Včerejší trailer

Read this next