Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA potvrdili nový Medal of Honor

Zavede vás do onoho Afghánistánu?

John Riccitiello, šéf EA, dnes v noci vůbec poprvé oficiálně potvrdil, že firma pracuje na novém dílu v sérii válečných stříleček Medal of Honor.

"A někde tam venku je nový Medal of Honor," řekl Riccitiello matně během čtvrtletní konference pro investory. "Nejsme zatím tak daleko, abychom mohli jít do konkrétních údajů, ale již brzy tak učiníme," slíbil.

Připomeňme, že o hře se poprvé začalo spekulovat vloni, kdy se objevily informace, že série se přesune do současnosti a pokusí se o interpretaci skutečné Operace Anakonda z doby operování koaličních vojsk v Afghanistánu.

Pár francouzských časopisů tehdy přineslo nepotvrzené zprávy o tom, že hra má stát na příběhu pilota Neila Robertse, který vypadl ze své helikoptéry a zázračně přežil třicetimetrový pád do sněhu. Podle tehdejších zpráv má nové Medal of Honor nabídnout šedesát zbraní vč. minometů, navigování bezpilotních letounů, tichou hru za odstřelovače i hru za obyčejné vojáky v prvních liniích.

Je příliš troufalé doufat, že oficiálně bude hra představena již tento měsíc na veletrhu Gamescom? Snad ne - z tiskové konference EA (i dalších) vám český Eurogamer samozřejmě opět přinese živý přenos.

Read this next