Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 3 a Modern Warfare 3 info brzy?

Věrohodné spekulace se množí.

Období před E3 je obvykle časem, kdy se nejvíce v roce množí spekulace o nadcházejících oznámeních. Je to logické, v této době novináři čile komunikují s výrobci kvůli domlouvání prezentací na červnovém veletrhu. A tak se dnes sešly dvě uvěřitelné zvěsti.

"Far Cry 3 bude pravděpodobně oznámeno příští měsíc," napsal na Twitter blogger Superannuation. Má vždy dobré informace, které se v minulosti častokrát potvrdily. Nezbývá než se těšit na odpoledne 6. června, až budeme sedět v Los Angeles Theater na E3 tiskové konferenci UbiSoftu. O již potvrzeném Far Cry 3 se mluvilo naposledy kvůli příchodu až v roce 2012 a má se odehrávat jinde než v Africe.

Říká vám jinak něco jméno Craig Fairbrass? Tento britský dabér propůjčil svůj hlas postavě Ghosta v Modern Warfare 2 a také Gazovi v předchůdci. V rozhovoru s americkým rádiem talkSPORT prohlásil: "Strávil jsem leden a únor prací v Los Angeles na něčem, o čem zatím nemohu mluvit, ale bude to oznámeno v průběhu května. Activision mě tam provedli svou centrálou a v obřím studiu jsem spatřil hru všech her, jejíž výroba stojí 200 milionů dolarů."

Jestli nemluví o Modern Warfare 3, tak sníme svůj klobouk :) Docela dobře to zapadá vedle šuškandy, že MW3 má být právě o Ghostovi. V Los Angeles sídlí studio Infinity Ward, kdežto spekulovaní tvůrci hry ze Sledgehammer Games sedí u San Francisca a vypomáhající Raven Software na severovýchodě USA ve státu Wisconsin.

Read this next