Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hráčské mise v Star Trek Online

Vytvoříte si svůj vlastní scénář?

Cryptic Studios se snaží nějak oživit své MMO a tak přichází s konceptem fanoušky vytvořených misí, které si již brzy zahrajete ve Star Trek Online.

Momentálně totiž začíná betatest toolsetu The Foundry, v němž si každý může vytvořit svůj vlastní příběh, naprogramovat setkání postav či upravit floru a faunu. Není to nástroj pro moddery, nýbrž šance, jak si obyčejní hráči mohou ve hře naprogramovat vlastní scénář - proto tu také chybí možnost importování vlastních obrázků, 3D modelů nebo audia.

Tzv. Community Authored Episodes pak posoudí odborná rada z řad zástupců komunity a na bázi pětihvězdičkového rozhodnutí rozhodne o tom, zda lze příslušnou misi vydat ke stažení, nebo ne.

S tímto konceptem Cryptic poprvé přišli před třemi roky, když pod názvem Mission Architect vydali podobný toolset pro City of Heroes. Bylo by mimochodem také zajímavé zjistit, jestli v Crypticu třeba neuvažují nad tím, že Star Trek Online podobně jako své druhé stávající MMO Champions Online nenechají hráčům úplně zadarmo.

Read this next