Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K vyzkoušení je demo FIFA Street

Triky, fintičky a parádičky půjdou přenést do plné.

EA včera (Xbox Live Marketplace), resp. dnes (PlayStation Store) vypustili hratelné demo FIFA Street, které dovoluje vyzkoušet triky, fintičky a parádičky v autentickém simulátoru pouličního fotbalu.

Na hráče čeká zápas 5 na 5 na slavném stadionu Amsterdam Square se čtyřmi známými týmy: předním celkem Premier League Manchester City, úřadujícím italským mistrem AC Milán, týmem skutečných streetových hvězd a all-star týmem Adidas v čele s hvězdou FC Barcelony a argentinské reprezentace Lionelem Messim s dalšími 12 superhvězdami z celého světa.

Součástí dema je i herní sociální síť FIFA Street Network, kde hráči mohou sledovat statistiky a úspěchy přátel, sdílet videa a kdykoli být v kontaktu. V demu začíná cesta za fotbalovou slávou v příběhovém režimu World Tour, kde si hráči nejprve vytvoří vlastní postavu a tým. Následně si začnou vylepšovat vlastnosti a zpřístupňovat některé z 50 nových triků a autentických streetových driblovacích stylů.

Postup v demu si poté budete moci přenést do plné verze FIFA Street, která v Česku a na Slovensku vyjde jen pro konzole 16. března 2012.

Video o systému kontroly míče

Read this next