Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Operation Arrowhead pro ArmA II

První samostatně spustitelný datadisk.

Čeští vývojáři z Bohemia Interactive dnes představili ArmA II: Operation Arrowhead neboli první samostatně spustitelný datadisk ke své realistické vojenské akci z letošního léta.

Odehrávat se bude tři roky po událostech v Černarusi, kdy v regionu kolem Zeleného moře vypukne nový konflikt. A spojenecká vojska pod velením americké armády tentokrát zamíří do Takistánu, kde se pokusí rychle znovuobnovit mír a zabránit dalším civilním obětem.

Těšit se proto můžete na hornatou oblast střední Asie, graficky odlišnou od lokací z původní hry. Vyzkoušíte si postupně několik rolí amerických vojáků, od obyčejných střelců po zvláštní jednotky, piloty i tankisty. Na první dva rendery se můžete podívat v galerii pod článkem.

Marek Španěl, tedy šéf studia BI, také ujistil hráče, že během vývoje datadisku bude tým nadále pokračovat s podporou plné verze původní hry. Ta v naší nedávno recenzi získala nadprůměrné hodnocení 7/10. Datum vydání pro Operation Arrowhead zatím nebylo stanoveno, více bude známé na letošním herním veletrhu Gamescom.

Read this next