Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uniklých 10 minut z nehotového Assassins Creed Unity

Pobíhání po zalidněné Paříži.

Ze stejného zdroje, odkud pocházel ranní únik informací a obrázků, tedy od anonymního testera UbiSoftu, se ještě objevilo desetiminutové video přímo z hraní Assassins Creed Unity, konkrétně z uzavřené bety na Xbox One.

Jedná se o dosud nejvíce vypovídající ukázku z této očekávané hry, stále ještě v rozpracované podobě, čili nebylo by moudré z ní vyvozovat nějaké dalekosáhlé závěry, obzvlášť o grafice, která navíc prošla několika kompresemi.

Jinak ale fajn, výrobcem poprvé neřízený pohled za oponu na to, jak jsou úzké ulice Paříže zalidněné, jak se bude lézt po střechách historického centra i skrz interiéry, jak si před začátkem přizpůsobíte jednotlivé části těla hrdiny v rozhraní na způsob The Sims, včetně oblečení starých známých z minulých dílů, nebo třeba jak si můžete vybrat soukromou nebo otevřenou hru pro ostatní hráče. Znalci série si toho určitě všimnou mnohem více.

Jelikož UbiSoft po videu pochopitelně pilně jde a mirrory na YouTube mizí rychleji, než byste řekli švec, tady je odkaz na přehrávač, který by snad po příští hodiny mohl být spolehlivý.

Update - mirrory zde a zde.

Read this next