Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

KALENDÁŘ s přehledem her zimy 2015

Nově pojatý pro ucelenější představu i vytištění.

S příchodem nového roku jsme se pokusili pojmout release-list na příští měsíce trochu kreativněji než standardní cut-and-paste z Wikipedie, jako se to běžně děje snad úplně všude, aby měl nějakou přidanou hodnotu.

Připravili jsme proto pro vás seznam vycházejících her během zimy 2015 ve formě kalendáře, který si můžete vytisknout a nalepit někam nad monitor. V této přehledné podobě také umožňuje snazší rozplánování, který víkend budete co nového hrát a kdy naopak nebude do čeho píchnout, takže se dá vyrazit třeba na lyže. Platformy u her neuvádíme záměrně, protože drtivá většina vyjde na všechny hlavní systémy, tedy PC, PS4 a X1.

Jak vidno, zase tolik velkých her se během prvního čtvrtletí neobjeví, určitě jich je méně než loni touto dobou. Což o to, rok 2015 by měl být velmi plodný, ale většina ze zásadních trháků zimu ani náhodou nestihne a vynoří se nejdříve po prázdninách nebo spíš o Vánocích. Čest první půlce roku zachrání jen květnový Zaklínač 3 a červnový Batman Arkham Knight, jinak to bude docela bída:

Volně šířená verze kalendáře ve vyšším rozlišení pro uložení na disk, vytištění nebo sdílení na sociálních sítích: leden 2015, únor 2015, březen 2015.

Zapomněli jsme podle vás v kalendáři na něco opravdu důležitého? Budeme rádi, když nám o tom dáte vědět v komentářích a pak kalendář doplníme. Na konci každého měsíce uvádíme hry, které ještě nemají pevný termín, ale s největší pravděpodobností vylezou někdy touto dobou.

Read this next