Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 16. ledna

Film Dead Rising, socha Falloutu, zlevnění DriveClub, kladivo na DDoS útoky, horory pro 2015...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Plnou verzi Civilization: Beyond Earth si po tento víkend budete moci zahrát zcela zdarma.

- Bílý dům se nechal slyšet, že bude prosazovat tvrdší tresty za DDoS útoky přes internet a připravuje legislativní změny, které dají FBI více možností při jejich vyšetřování.

- Živý film Dead Rising: Watchtower bude mít premiéru koncem března jen na streamovací službě Crackle od Sony Pictures, jiné ho budou vysílat po epizodách.

- V herní edici Guinessovy knihy rekordů má Minecraft hned tucet zápisů, např. za nejdelší maratón, za nejprodávanější nezávislou hru či za první skutečnou zemi (Dánsko) vytvořenou ve hře v měřítku 1:1.

- Přemýšlíte o DriveClub, přestože uplynulo už 100 dnů, kdy je nezvěstné PS Plus demo? Cena jeho digitálky klesla na 35 liber (1300 Kč, krabicovka běžně 1499 Kč).

- Vyšla aktualizovaná čeština pro krabicovou verzi první řady The Wolf Among Us.

- Socha k Fallout 3 v kancelářích polské Cenegy, jak ji při návštěvě vyfotil Martin Schovanec.

- Codemasters se omluvili hráčům DIRT 3 za čekání na nahrazení Games for Windows LIVE systémem Steamworks, nicméně povýší všechny bezplatně na Complete Edition a přidají Steam kartičky. Jen si schovejte CD klíč z krabicovky, protože ho pak budete potřebovat.

- Svět únorového The Order: 1886 nebyl vytvořen jen pro jedinou hru a pouze jeden příběh, prohlásili tvůrci. Prý jim všechno dalo až moc práce na to, aby se to zužitkovalo jen v jediné hře (který vývojář by řekl něco jiného?-pozn.red.), jinými slovy je jisté pokračování.

- Videosajta DailyMotion se opřela do podpory živých vysílání z elektronických sportů, detaily na nově spuštěné Games.Dailymotion.com.

- Hotline Miami 2 zakázáno v Austrálii kvůli scéně se znásilněním.

- Kde budete moci příští týden sledovat živý přenos z představení Windows 10?

- Sestřih hororových her chystaných na letošní rok:

Watch on YouTube

Read this next