Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 21. ledna

Letadlovky do World of Warships, Theme Hospital zdarma, Just Cause 3 trailer, nová Nascar hra...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Dnes od 18:00 doporučujeme sledovat na této adrese živý přenos z tiskové konference v Redmondu, který se bude věnovat Windows 10. Tiskové materiály, včetně fotografií a videoobsahu, budou k dispozici na stejném linku po skončení konference. Redaktor The Verge odhaduje, že by snad mohlo být oznámeno propojení Xbox One a PC s Windows 10, co se týče cross-buy (koupíte si hru na jedné platformě a dostanete ji zdarma i na druhou) či cross-play.

- Z Originu je po omezenou dobu zdarma ke stažení plná verze klasické nemocniční strategie Theme Hospital od Bullfrogu z konce 90. let.

- Petra Opelová, Češka pracující jako komunitní manažerka ve Square Enix, prozradila, že stříhají první trailer Just Cause 3. Ale hned zítra nebo příští týden ho ještě určitě nečekejte... (zatím čtěte preview).

- Nová NASCAR hra pro PS4/X1/PC bude venku v roce 2016, oznámili DMi Games, kteří nově získali licenci na tyto závody, společně se základními grafickými podklady pro tratě a auta, aby měli práci lehčí. Letos na jaře ještě naposledy vyjde hra od bývalého držitele licence Eutechnyx, nazvaná NASCAR '15, avšak má to být jen aktualizace soupisek.

- Tento víkend proběhne další betatestování World of Warships s potitulem Wings Over the Water: poprvé s letadlovými loděmi, které prý značně mění hratelnost v RTS stylu. Vedle toho se rozšíří technologické stromy až na úroveň 10, což odemkne několik slavných amerických i japonských plavidel.

Watch on YouTube

- Díky aktualizaci klienta Steamu odteď mohou všichni uživatelé vysílat jejich hraní do světa, což je odpověď Valve na Twitch. Předtím byla tato funkce dostupná jen v betě nebo pouze pro některé uživatele.

- F2P MOBA odbočka Zaklínač: Battle Arena bude spuštěna na iOS/Androidu už tento čtvrtek 22. ledna.

Watch on YouTube

- Prostřednictvím služby EA Access získáte předčasný přístup i k plné verzi Battlefield Hardline, slíbili EA.

- Pouze pro skalní fanoušky či insidery: Pro velký úspěch :) zopakován audit aktuálnosti českých herních webů i za minulý týden včetně víkendu a takhle dopadl.

- Brzy vyjde třetí patch pro Dragon Age Inquisition, který přidá klávesu pro chození a opraví spoustu věcí v singlu i mulťáku.

- Na GOG zažívá digitální premiéru spousta starších her na motivy Hvězdných válek: X-Wing Alliance, Star Wars Galactic Battlegrounds, Dark Forces, Knights of the Old Republic 2 a další.

Read this next