Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Herečka naznačila pokračování Wolfensteina

Únik z Polska.

Není to poprvé ani naposledy, co někdo mimo herní branži, kdo vůbec netuší, jak to v ní funguje a co je či není veřejně oznámené, nechtěna vyzradí nějaké tajemství.

Polská herečka Alicja Bachleda-Curuś, která namluvila jednu ženskou roli (Anya Oliwa) v původní hře Wolfenstein: The New Order, tak v tamní televizi TVN odhalila něco, co se Bethesdě určitě nebude líbit a až se dotyční za chvíli vzbudí, jistě začnou žhavit dráty pro transatlantický sprdung:

"Právě pracuji na hře, na jejímž prvním dílu jsem se už podílela. Nyní děláme pokračování, které zabere ještě dva roky," uklouzlo ji a všimli si toho přátelé z polského Eurogameru.

Dle tohoto vyjádření je prakticky jasné, že nemohla mluvit o ničem jiném než právě o novém Wolfovi. Jeho vznik není překvapením, jednička byla mimořádně úspěšná (Alza.cz), když se ukázalo, že spousta lidí prahne po odpočinkové střílečce ze staré školy z historie. I proto letos vyšel samostatný datadisk v krabici The Old Blood.

"Hrála jsem tuhle hru jako dítě a byla jsem nesmírně šťastná, když jsem došla do bodu, kde se dal zastřelit Hitler," dodala Alicja Bachleda-Curuś, aby nemohlo být pochyb, o čem mluví.

Tvůrci ze studia Machine Games naposledy vloni v květnu prohlásili, že pro případnou dvojku mají spoustu nápadů, ale zdá se, že si na ni počkáme až do začátku roku 2017.

Read this next