Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 12. října

Speciální ovladače, Battlefront déle, mikrotransakce v Halo 5, Darksiders PC...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Populární betatest Star Wars Battlefront byl, jak už to tak vždy bývá, prodloužen do úterý 13. října (včetně), kdy mají proběhnout zkoušky některých extrémních scénářů, takže se nedivte, pokud budete odpojeni či vykopnuti z hraní. V minulých dnech museli EA přidat více serverů, aby se zvládl nápor hráčů.

- Tvůrci roztomilé plošinovky Unravel razí, že pokud vás nedokáží rozesmát, udělali by svou práci špatně.

- Pokračování Bulletstorm by mohlo být na cestě, domnívá se CliffyB, dle nějž prý někteří z původních vývojářů odkoupili práva na značku zpět.

- Kolik dáte za mikrotransakce v Halo 5, tzv. REQ Packy ve stříbrné či zlaté variantě? Dva nebo tři dolary, odhalil blog.

- Zítra startující mikrotransakce v Destiny mohou dle odhadu analytika vynést stovky milionů dolarů za rok.

- Falešný xboxový ovladač ve stylu Mass Effect kupodivu nahodil i oficiální Twitter ze Saudské Arábie:

- Aby PS4 nezůstala pozadu, i pro ní má být za 68 eur k dokoupení speciální příslušenství - DualShock 4 Darth Vader Edition v limitovaném vydání.

- Darksiders 2: Deathinitive Edition nakonec bude i pro PC, ale stane se tak až někdy později po PS4/X1 verzích (potvrzených na 27. října)

- Příští hra od ThatGameCompany nebude mít stejný emocionální náboj jako legendární Journey, hudbu vytváří stejný skladatel jako pro Flower.

- Spekulace o odkladu nového rozhraní pro Xbox One na prosinec byly vyvráceny coby nepravdivé, ale zároveň jsme se nedozvěděli, kdy se objeví, prý až bude připraveno.

- Infografika Dragon Quest Heroes od Square Enix:

Read this next