Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 13. října

Odbyt her Warner Bros, gesta do Destiny, drobky o Half-Life 3, DLC Until Dawn...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jak Batman: Arkham Knight, tak Mortal Kombat X, každá hra prý prodala 5 milionů kusů, tvrdí list The Wall Street Journal, takže herní divize Warner Bros bude mít letos rekordní tržby, i díky LEGO Jurassic World se 4 miliony kusů.

- Každý, kdo si na akci NYCC zkusil Resident Evil Zero, dostal tento plakát s potvrzeným lednem 2016:

- DLC pro Until Dawn není vyloučeno, pravděpodobně o dobrém konci pro jednu z postav (jak si přeje mnoho fanoušků), ale s verzí pro virtuální realitu se určitě nepočítá.

- Epic naznačil, že do konce roku bude oznámena nějaká velká AAA hra na Unreal Engine, že by Resident Evil 7? Také začal vábit asi na svůj nový projekt rozesláním tajemných vizitek, prý to má být nějaká nová MP střílečka, ale jiná než Fortnite:

- V posledním zdrojáku DOTA 2 byly nalezeny v souboru hl3.txt zmínky o zipline, týmech, obyvatelích a virtuální realitě.

- Podívejte se na pět nových gest (animací postav), které od zítřka přibudou do Destiny:

Watch on YouTube

- Svou atrakci v zábavním parku bude mít i série Plants vs Zombies: jmenuje se 3Z Arena a najdete ji v Charlotte v Severní Karolíně. Utkají se tam dva týmy návštěvníků, kteří budou sedět v pohyblivých sedačkách a střílet na cíle z ručních zbraní.

- V roce 2016 se můžete spolehnout, že na Xbox One vyjdou další nové herní značky vedle těch již oznámených, slíbil šéf herní divize Microsoftu z Indie, nejen pokračování tradičních sérií jako Forza či Gears.

- 15 minut z We Happy Few od IGN:

Watch on YouTube

- Patch 1.9 pro World of Warplanes přináší lepší, realističtější umělou inteligenci letadel protivníků (botů).

- Venku je též zásadní patch 5.0 pro Project CARS s desítkami oprav.

- Tento týden publikujeme recenze NBA 2K16 od Aleše Harazima či první dojmy z vyzkoušení české hry Novus Inceptio.

Read this next