Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 12. května

Bloodborne 2, nový Thief, Minecraft pro Switch, odsun Rainbow Six DLC...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Bloodborne 2 na E3 je na 99 procent jisté, tvrdí šéf firmy stojící za Ori and the Blind Forest. Asi o tom něco ví ze svých zdrojů?

- Hrajete Prey na kartě od Nvidia a zadrhává se vám? Venku je hotfix driver 382.19, který má tento problém u části hráčů řešit.

- Autoři chystaného zfilmování Thiefa z Straight Up Films tvrdí, že paralelně s filmem údajně dorazí pátý díl hry, který ještě přitom nebyl oznámen.

- Otevřená beta kartiček Gwent je na spadnutí: současná verze se proto na chvíli tento víkend uzavře, aby se hra na otevření veřejnosti připravila.

- Insider Shinobi602 napsal, že Microsoft prý uzavřel zásadní marketingové spojenectví na nějakou AAA hru od jiného vydavatele, dozvědět se o tom máme na E3. Co dalšího to po Shadow of War bude, když Call of Duty a Destiny 2 má PS4?

- Overwatch Game of the Year edice objevena, jaké bonusy má 23. května obsahovat?

- Xboxový boss Phil Spencer citoval článek The Verge, dle nějž se Minecraft pro Nintendo Switch perfektně hodí - jeho konverze pro tento handheld tento týden vyšla - recenze jsou nadšené.

- Ta nová značka od BioWare by měla mít mikrotransakce, vydedukovali redaktoři TweakTown ze slov EA.

- Dle odhadu analytické firmy se v prvním čtvrtletí 2017 mohlo prodat 375 tisíc kusů PlayStation VR.

- UbiSoft odložil druhou sezónu DLC pro Rainbow Six Siege, aby se v příštích třech měsících mohl soustředit na její vylepšení a opravy, takže nakonec žádní noví operativci. Zde jízdní řád:

- Konami potvrdili, že stále počítají s letošním vydáním Metal Gear Survive, více dle nich na E3.

- Ukončení podpory úplně první verze Windows 10 oznámil Microsoft.

- Spuštěna byla beta Street Fighter 5 pro novou a vylepšenou službu Capcom Fighters Network, která poběží do pondělí.

Watch on YouTube

Read this next