Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 7. června

NHL 18, demo Styx, Outland zdarma, RTS tvůrce Total Annihilation, Warner Bros na E3...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Legendární designér Chris Taylor a autor Total Annihilation či Supreme Commander chystá novou RTS, bude Free-2-Play a multiplatformní, ale nenajdete ji na Steamu ani na GOG, nýbrž jen na jeho webu/shopu.

- Březnovou stealth akci Styx Shards of Darkness si můžete vyzkoušet v novém PC demu pouze s tutoriálovým levelem, který je však stejně rozsáhlý jako zbytek hry. Na PS4 bude demo venku 12. června.

- Dabér Troy Baker se vrátí jako hlas Taliona v Shadow of War, vedle toho zastává též funkci Performance Capture Director, kdy dohlíží na snímání ostatních postav.

- Dnes dostaneme první pohled na hokej NHL 18 od EA Sports, více se představí na NHL Awards.

- Také Warner Bros uspořádají během E3 vlastní vysílání, v němž ve dnech 13. - 15. června ukáží pětici her: Middle-Earth Shadow of Mordor, Injustice 2 (asi DLC?), LEGO Dimensions, LEGO Worlds a LEGO Marvel Super Heroes 2.

- Outland, prý jedna z nejlepších plošinovek, je po příští dva dny zdarma ke stažení pro PC. Studio Housemarque tak vábí na zahájení předobjednávek příští hry Nex Machina.

- Pouze tento čtvrtek 8. června má být v ČR zlevněna PlayStation 4, vábí Xzone.

- Na GOG byly zahájeny letní slevy, kde k prvnímu nákupu dostanete zdarma hru Rebel Galaxy. Jinak jsou k mání např. Zaklínač 3, Pillars of Eternity, SWAT 4 Gold, Shadow Warrior 2, Dragons Dogma či Dragon Age Origins.

- Lákání na novou hru japonského studia Mistwalker, patrně Terra Battle 2.

- Steam Direct, nástupce zrušeného Greenlight, bude spuštěn 13. června, oznámili Valve. Nadále platí, že vystavení hry do nabídky Steamu bude vývojáře stát jen sto dolarů.

- Opičí hrdina Wukong zaměřený na boj na blízko včera obohatil F2P Paragon:

Watch on YouTube

- SEGA vyvrátila fámy o tom, že by F2P Phantasy Star Online 2 letos zamířilo na západní trhy, jak se snažil tvrdit twitterový účet, který však není oficiální.

- Poslechněte si jednu skladbu ze soundtracku Sonic Forces.

- Šéf americké Sony pochválil Nintendo za dosažený úspěch se Switch: fanoušci prý na něco takového čekali a hodně si jich prý pořizuje PS4 + Switch, tudíž se nebojí, že by kvůli hybridnímu handheldu přišli o zákazníky.

- Arizona Sunshine, další FPS pro VR s podporou PS VR Aim ovladače, vyjde 27. června, nový trailer:

Watch on YouTube

Read this next