Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo a hry od Ubisoftu pro Kinect?

Nakonec se dočkají i hardcore hráči.

Ubisoft prozradil, že zvažuje adaptace všech svých značek pro Kinect: „Myslím, že můžeme navrhnout Kinect verzi všech značek, které máme, ale nakonec je to na vývojářích," řekl šéf marketingu Geoffroy Sardin v rozhovoru pro MCV.

V současné době Sardin prý nic oznámit nemůže, ale všechny hráče ujistil, že na Kinectu bude mít Ubisoft "něco pro každého." Teoreticky by se tak dříve či později mohly objevit Kinect verze Assassin's Creed, Prince of Persia, nebo například Splinter Cell.

Ubisoft si již Kinect okusil a dá se říci, že uspěl. Your Shape: Fitness Evolved se prodalo kolem 650 tisíc kusů, Motion Sports 340 tisíc kusů a Fighters Uncaged 310 tisíc kusů. Samotný Kinect již překročil osm milionů prodaných kusů - trh pro tradiční hry na Kinectu by se tedy jistě našel.

Společně s tím se objevila zpráva, že Microsoft si zaregistroval a vlastní doménu kinecthalo.com, jak se můžete sami přesvědčit na webu who.is. V současné chvíli na kinecthalo.com nic není a otevře se pouze vyhledávač Bing s dotazem kinecthalo. Je tedy otázkou, zda Kinect bude podporovat remake prvního Halo, na kterém se údajně pracuje ve 343 Industries, nebo třeba rovnou plnohodnotné Halo 4?

Read this next