Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA o kooperaci v Battlefieldu 3

Český blog o nové misi a specifikách.

Česká pobočka EA lokalizovala další Battleblog neboli sérii textových vývojářských deníčků z Battlefieldu 3.

Ten nejnovější se zabývá kooperativními misemi, které se odehrávají ve stejném prostředí jako singleplayerové kampaně a sledují jedinečnou sérii událostí s dramatickým závěrem. Kooperující hráči se prý ujmou rolí vojáků bez jednoznačné příslušnosti ke kterékoli armádní složce.

Pro přežití budete muset být spoluhráči nablízku. Pokud je zasažen, pomůžete mu signálem "Man down!" a oživíte jej v průběhu bitvy. I během doby, kdy jste zasaženi, se půjde bránit sekundární zbraní a pomalu se odplazit do bezpečí, kde vám spoluhráč zavolá pomoc. Pokud však padnete oba, je konec.

Po dohrání kooperativní mise se spoluhráčem se vaše kombinované skóre zobrazí na Battlelogu, což je bezplatná sada funkcí, tvořících sociální síť pro hráče Battlefieldu 3.

Mise jsou kratší než v singleplayeru, takže během večera si lze zahrát několik kol a pokusit se třeba překonat nejvyšší skóre kamarádů. Obtížnost má být relativně vysoká, navíc všechny kooperativní mise obsahují náhodně generované prvky, takže najisto se průběh konkrétního levelu stejně nenaučíte.

Dokončení mise přinese nejen body, ale také výhody pro kariéru v multiplayeru. V co-opu půjde odemknout řadu zbraní a přenést je do multiplayerových módů. Typy odemknutých zbraní mají záviset na kombinovaném skóre, kterého v kooperativní kampani docílíte.

Read this next