Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dvě další hratelné rasy v poslední betě Guild Wars 2

Asura a Sylvari.

Martinu Zavřelovi stačilo ve víkendových dojmech k rozplývání málo, stejně jako mnoha jiným hráčům singleplayerových her, které Guild Wars 2 oslovilo jako první MMO. A co teprve, až se příště otevře mnohem více obsahu z plné verze přicházející 28. srpna?

V dosavadních beta-víkendech se dalo hrát jen za tři rasy (lidé, Norn, Charr), ale v tom posledním, který se uskuteční 20.-22. července, přibudou dvě další, již méně tradiční: Asura a Sylvari. Oznámil to dnes NCSoft.

Zatímco rasa Asura připomíná gnómy z World of Warcraft, rostlinní lidé Sylvari žijí ve stromech a určitě zaujmou fanoušky Avatara.

Za obě půjde hrát až do 20. levelu postavy a prozkoumáte i jejich domovské metropole, což je Rata Sun u Asury a Grove u Sylvari. Novinkou pro účastníky předešlých víkendů bude také otevření PvP mapy pro mód Guild Conquest.

Bohužel k této betě budou mít podle posledních informací přístup jen ti, kteří si pořídili (předplatili) hru v rámci nyní už rozebraného pre-purchase programu, nebo ti, kteří nyní sáhnou po digitální edici. Ta je ale při ceně 55 eur o 400 Kč dražší než běžná krabicovka nabízená na Xzone za 999 Kč a za kterou stačí zaplatit až v době vydání hry.

Video k oznámení data vydání

Read this next