Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dema LEGO Lord of the Rings, Epic Mickey 2, F1 Race Stars

Vzhůru do Helmova žlebu i na fantasy trať.

Při snaze o naplnění normy "aspoň dvě licencované LEGO hry ročně" přichystali Travellers Tales svou adaptaci Pána prstenů z kostiček světoznámé dánské stavebnice. Překvapivě ji nechávají zkusit i PCčkáře v hratelném demu LEGO The Lord of the Rings, které navázalo na říjnovou konzolovou ukázku. Dá se stáhnout z oficiální stránky (580 MB), která nabádá děti, ať s instalací požádají o pomoc své rodiče, což jasně hovoří o cílovém publiku. Hra funguje na Windows XP, 7, a Vista.

Podle kolegů z RockPaperShotgun obsahuje demo známou bitvu v Helmově žlebu z druhého filmu. Její zpracování chce být pokud možno epické, ale po zmlsání Total War: Rome 2 asi už Orkové z Lega tolik nenadchnou a Legolasovo střílení z luku je prý frustrující. Plná verze LEGO The Lord of the Rings pro všechny možné platformy vyjde v Evropě 23. listopadu.

Trailer z LEGO The Lord of the Rings

Další novou hratelnou ukázkou jsou závody F1 Race Stars probírané v aktuálních dojmech. Na X360 už je od včera (pouze pro platící majitele Gold účtu), na Steamu a PSN přibude během dneška. Nabízí trať v Německu a čtveřici F1 jezdců (Jenson Button, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen), se kterými lze arkádové motokáry osedlat v singleplayeru nebo splitscreenu až pro čtyři hráče. Kompletní F1 Race Stars u nás koncem listopadu.

Poslední čerstvé demo (1,3 GB) vás nechá otestovat plošinovku Disney Epic Mickey 2 na X360 i PS3. Detaily o jeho obsahu nejsou známy, pouze základní premisa hry, kde Mickey Mouse spolu s Oswaldem zachraňují zpustlou zemi s magickým štětcem. Plná hra i pro PC vyjde u nás s českým dabingem 19. listopadu.

Poslední video z Epic Mickey 2

Read this next