Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhaleno sexuální vyvrcholení Far Cry 3

Neklikat, pokud nechcete prozradit jeden z konců hry.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Vlastní zpráva - Od dob slavného Hot Coffee jsme ušli pořádný kus cesty, napadne vás možná po shlédnutí tohoto videa s Citrou, vůdkyní domorodého kmenu z Far Cry 3, jejíž vnady se veřejně vystavovaly už na E3 konferenci UbiSoftu a nikdo se nad tím nepozastavoval.

Jenže na rozdíl od Rockstarem cílené modifikace GTA, která původně měla vyjít oficiálně, tady jde o neinteraktivní cutscénu. Představuje jeden ze dvou různých konců hry (pokračuje SPOILER), pokud jste malinko nadrogovaní zůstali s Citrou v jejím chrámu a vydali se na cestu válečníka. Jedná se o alternativní "špatné" zakončení, které neuvidí hráči, co se raději rozhodli zachránit své přátele a pak s nimi opustit ostrov, zatímco Dennis probodl Citru.

Sice virtuálně prožijí úplně odlišné milování s exotickou kráskou, jakým by se někdy ve skutečnosti měl obohatit asi každý, ale bude to i jejich poslední chvilka, podobně jako tomu bylo ve Far Cry 2. Že by se Citra shlédla ve statečnosti Jasona natolik, aby s ním toužila počít potomka pro znovuzrození Rakyatů...?

Nezvyklé je, že i po tomto úmrtí, resp. mořem smáčených titulcích, můžete po probuzení na pláži dále pokračovat v průzkumu ostrova (vedlejší úkoly atd.), pouze už není k dispozici finální mise. Chcete-li spatřit oba konce hry, musíte si celé Far Cry 3 zopakovat. Více v našich tipech nebo v delší nahrávce tohoto závěru hry, včetně osudové volby s nečekaným podříznutím už bývalé přítelkyně:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Read this next