Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co chystají Telltale pro druhou sérii The Walking Dead?

Mohla by být více propojena s TV seriálem.

Ačkoli by člověk očekával, že Telltale už pilně pracují na druhé sérii všemi oceňovaného herního The Walking Dead, podle šéfa studia jsou zatím ve fázi plánování a vymýšlejí, jakým směrem by se měl ubírat další příběh.

Dan Connor prozradil serveru Polygon, že si pohrávají s několika možnostmi. „Žádná z těch možností ale myslím není ta, ve které by se začínalo s úplně novou skupinou postav," prozradil alespoň něco a vyvrací tak spekulace fanoušků, kdy někteří tvrdili, že druhá série bude určitě s úplně jinými lidmi.

„Pro nás je hodně důležité, abychom pokračovali v něčem, co už lidé hráli a co se jim líbilo v první sérii," řekl také. Znamená to, že i druhá série bude mít dobře propracované postavy a důležité budou vztahy mezi nimi.

Také chtějí vymyslet, jak zabavit lidi mezi vydáním jednotlivých epizod - aby se o hře stále bavili. Jedním z řešení by mohlo být více propojit herní sérii s tou televizní. „Nikdo neříká, že by naše postavy nemohly potkávat postavy ze seriálu," říká Dan Connor. „Jde o velmi zajímavý koncept."

Nebylo by to poprvé. Už v první sérii The Walking Dead se ostatně v menší roli mihl Glenn ze seriálu a komiksu.

Read this next