Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl Tomb Raider v papírové recenzi?

Přinesl ji britský GameMaster.

Světově exkluzivní recenzi nového dobrodružství Lary Croft dnes nabídl britský papírový magazín GameMaster od Future Publishing. Tomb Raider v něm obdržel hodnocení 90%, což by mohlo zažehnat veškeré obavy o úroveň hry (její HW nároky/PC specifika).

Verdikt se jako tradičně v těchto časných případech snaží být maximálně nekonfliktní, když si namísto shrnutí kladů a záporů pouze pokládá řečnickou otázku, jak obtížné asi bude takovou hru někdy překonat v eventuálním pokračování. Grafice udělil časopis dokonce 95% a na obálce tvrdí, že jde o nejlepší díl Tomb Raidera na této generaci.

Dohrání hlavního příběhu zabralo redaktorovi 10-15 hodin a dalších pět hodin si můžete přičíst, pokud zamýšlíte podrobně prozkoumat celý ostrov.

Na Tomb Raiderovi nejvíce ocenil živý náboj a závěrečnou třetinu hry, která prý vede k velkolepému finále. Mačkacích meziher tu prý tolik není a redaktor by si jen přál více vedlejších úkolů, protože ty přítomné je prý zábavné objevovat.

Internetové recenze v zahraničních magazínech vyjdou již zítra (nezvykle více než týden před uvedením hry na trh), na náš review-kód zatím čekáme. Hra pro PC u nás v češtině a také pro PS3/X360 vyjde již 5. března a Xzone nabízí speciální edici s bonusy.

Read this next