Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

GTA Online už by mělo podle Rockstaru konečně fungovat

Ale pokud se vám ztratily nějaké věci, ještě se neví, kde jsou.

Spuštění GTA Online bylo poněkud problémové a byla spousta lidí, která si ho prostě nebyla schopná zahrát. Rockstar ale říká, že většina problémů by již měla být vyřešena. V updatu ze včerejška říkají, že si poradili s nestabilitou na obou platformách.

Hráči ale mají pořád problémy s mizejícími postavami, předměty, byty, auty a penězi ve hře. Rockstar říkají, že na tyto věci nezapomněli a stále je řeší.

Chtějí najít i způsob, jak ztracené věci hráčům navrátit a poradili také, jak zabránit tomu, abyste progress ztratili. Když odcházíte z GTA Online, doporučují hru zapauzovat a vybrat si návrat do singeplayeru, čímž se spustí automatický save. Pokud si něco koupíte a ihned konzoli vypnete nebo jdete do hlavního menu konzole, je možné, že se nakoupené předměty neuloží.

Pokud se vám také zobrazí nápis "Rockstar Cloud Servers are unavailable", nemáte mačkat tlačítko Retry, což také může vést ke ztrátě dat. Pokud servery nefungují, máte se vrátit do GTA5 Story Mode a jít do GTA Online přes pauzové menu v singeplayeru. Více o GTA Online ve včerejší recenzi.

Read this next