Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Lov gryfa na fantastickém videu z hraní Zaklínače 3

Překonává očekávání.

Zaklínače 3 na E3 konferenci Microsoftu poprvé ukázal jeho producent. Párminutové demo se odehrávalo v zemi nikoho v roce 1272. "Zaklínači jsou od mala trénováni k zabíjení monster," připomněl tvůrce.

Watch on YouTube

Video pochází z místa po zhruba dvanácti hodinách v příběhu. Geralt běhá v nádherně členitém otevřeném lese, kterým prosvítá slunce a to se leskne v loužích. Náhle se stane svědkem loupeže a souboj probíhá trochu ve více oddáleném pohledu než předtím, což poskytuje větší přehled o bojišti. Stopoval gryfa, ale ztratil stopu, mezitím hodil řeč s nějakou dívčinou a dalo se vybrat mezi dvěma odpověďmi v interview.

Při lezení po skalách a mezi stromy narazil na tekoucí vodopád. Na kopci gryfa konečně našel a létal nad ním jako drak v Dragon Age. Boje se odehrávaly v té parádní grafice jako na screenshotech s velkou dohledností do dálky, což vynikne zejména na kopci a výhledu na okolní lesy, nebyl to tedy žádný podvod. Gryf vzal hrdinovi meč, Geralt proto vyndavá druhý a pak už jede s hlavou kořisti na koni zpět do města, čímž video končí.

UPDATE - video v lepší kvalitě:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next