Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 3 teaser podrobně rozpitván

Co vše šlo vyčíst z obrázku?

Úterní teaser nejen že vyprovokoval zahraniční servery k tématickým článkům s ohlédnutím za minulými díly série, ale také vyvolal masivní vlnu různých spekulací.

Obvykle nejsou nikterak objevné a spíš jen recyklují či si tím obrázkem jakoby nechávají potvrdit útržky z loňského článku o dabérech (přání otcem myšlenky?).

Asi nejlépe je shrnula domácí fanstránka Mafia.Czech-Games.net a níže připojujeme náš komentář.

1) Aligátoři: protože žijí jen na jihu USA a Florida je již z herního hlediska asociována s GTA Vice City, úvahy vedou k zasazení do Lousiany a New Orleans (viz i loňský únik o dabérech).

2) Modely vozů v pozadí: automobiloví nadšenci dokázali vyčíst, že pocházejí z 60.-70. let, tudíž hra by mohla být časově o pár desítek let vpřed oproti druhému dílu. I o tom se vědělo loni.

3) Čtyři postavy: to, že se na obrázku nevypíchl pouze jeden hlavní hrdina, nýbrž hned čtyři, vede domněnky směrem k GTA 5, že by hra mohla mít několik rovnocenných hrdinů. Všimnout si také jedné ženy, dle účesu patrně Afroameričanky?

Více se dozvíme už příští středu, kdy bude Mafia 3 oficiálně představena na Gamescomu jak trailerem, tak na předváděčce hratelné verze pro novináře (předobjednávka na Alza.cz).

Read this next