If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain sbírá samé vynikající hodnocení v recenzích

A zdá se, že stavění základen bude možné jen za peníze.

Jak se zdá, očekávané Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain se velmi vydařilo, protože v zahraničních recenzích sbírá samé vysoké známky.

Na serveru IGN dostala hra nejvyšší možné hodnocení, tedy desítku. "The Phantom Pain je hra, o které jsem si nemyslel, že může někdy existovat," píše autor recenze. "Taková, kde každá minuta hraní má důvod. Nedostatek kompaktního příběhu bude pro Metal Gear fanoušky asi kontroverzní, ale to, že hra odehrává váš osobní příběh dělá ze hry mou nejoblíbenější v sérii. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nejenže respektuje mou inteligenci, ale přímo ji ode mě očekává, což hru dostává do úplně jiné ligy."

Server Destructoid udělil hře devítku. "Jde současně o oslavu celé série a zároveň o zcela novou kapitolu." Na Gamespotu udělili další nejvyšší hodnocení, desítku. "Vybírat nejlepší hru v sérii je složité, ale The Phantom Pain ten problém dost jednoznačně řeší. Žádný díl série neměl tak hlubokou hratelnost nebo tolik obsahu. Nejlepší elementy z předchozích dílů jsou tu a nová hratelnost v otevřeném světě jen přidává. The Phantom Pain bude patřit mezi nejlepší akční hry všech dob."

I další servery udělují samá vysoká hodnocení. Jen telegraficky: Game Informer - 9.25, Press Start - 9, EGM - 9.5, Daily Dot - 5/5.

Recenzenti zatím neměli možnost vyzkoušet multiplayer, proto někteří jako Polygon nebo Kotaku s finálním číselným hodnocením vyčkávají. GameSpot ale například zjistil, že se zdá, že například celé otevření Forward Operating Base módu, které Konami popisuje jako regulérní MMO, se otevře pouze po zaplacení reálnými penězi. Jde ale o vedlejší mód, vedle něhož bude ještě klasický multiplayerový mód.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain si můžete zarezerovat v několika různých edicích na Alza.cz.

Japonská TV reklama na Metal Gear Solid 5

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments