Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Killing Floor 2 má přesný termín

+ řeznické obrázky.

Tripwire Interacive dnes stanovili oficiální datum vydání brutální co-op sci-fi/hororové řezničiny. Killing Floor 2 vyjde globálně 18. listopadu letošního roku pro PC a PlayStation 4, čímž dává najevo, že je sebevědomé a nebojí se ani té nejtužší konkurence těsně před Vánocemi.

Standardní digitálka bude na Steamu za 27 eur, zatímco digitální Deluxe edice za 40 eur. Fajn je, že se výrobce domluvil s Iceberg Interactive (Deep Silver) na uvedení krabicovky do kamenných obchodů, která už v sobě bude mít ten Deluxe obsah a stát bude rovněž těch 40 eur. Nové obrázky:

Jak známo, pokračování úspěšného Killing Floor vás vezme do kontinentální Evropy, kde se šíří nákaza po nevydařeném experimentu, takže obyvatelé EU bojují o holé přežití, když jsou ulice zamořené klony. Naštěstí se dala dohromady partička odvážlivců a žoldáků, která je financována ze soukromých zdrojů a provádí výsadkové akce do nejvíce kritických zón, aby tam hordy eliminovali.

Hra slibuje posunout žánr na novou úroveň brutality díky persistentnímu systému krve či ulétávajícím končetinám. Do mise se pustíte buď sami nebo v šesti lidech kooperativně s pestrými postavami, chybět nebude ani PvP mód pro tucet účastníků. Mezi další vlastnosti se zařadí rozšířený systém perků, unikátní mix arzenálu čerpající z vojenských zbraní, přes klasické historické pušky až po vynálezy šílených vědců.

Read this next