Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 1. března

Hrdinka do Overwatch, Dan Vávra před 16 lety, Arena mód do Gwent, auta do H1Z1...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Pavel Barák ze sdružení České hry upozornil, že Kingdom Come probudilo u redaktora IGN Davida Griffina zájem o českou historii roku 1400 a život tehdejší populace.

- Do Overwatch přibude nová hrdinka Brigitte, support tank pro boj na blízko. Níže představení a první video z hraní:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

- Activision potvrdili úmysl vypustit letos další remastery některých her ze svého katalogu, ale stále neřekli, o co půjde. Také počítají se dvěma mobilními hrami včetně kasína.

- Jak vypadal Dan Vávra před 16 lety na startovní párty k vydání Mafia 1 :)

- Vtipný přešlap má na svědomí Sega: na PlayStation Store vypuštěné demo Yakuza 6 umožňovalo odemknout plnou verzi hry, proto prý muselo být odstraněno z obchodu.

- Už je známo, které postavy ze Zaklínače budou v chystaném TV seriálu Netflixu: mj. Geralt, Yennefer, Ciri, Triss, Milva, Regis či Klepna.

- Kontroverzní Cevat Yerli odstoupil z čela Cryteku, kam zamířili jeho dva bratři Avni a Faruk. Studio je prý zajištěné díky investicím z podzimu 2017.

- Ředitel tvůrců Final Fantasy 15 se zeptal hráčů, jestli by si přáli nové konce hry, například happy end nebo extra špatný závěr.

- Jeden z dozvuků pondělního prodeje naší sítě od bývalého provozovatele české edice EG, byť kupní cena nebyla zveřejněna.

- Hry přes zpětnou kompatibilitu Xbox One už lidé hráli přes 840 milionů hodin.

- Arena mód do kartiček Gwent je úplně novou cestou, jak je lze hrát: taháte karty z celé kolekce a pokusíte se přechytračit soupeře v sérii bitev. V režimu panuje fanoušky oblíbená postava Gaunter O'Dimm z datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3, detaily zde.

Watch on YouTube

- V Japonsku se za čtyři roky prodalo 6,5 milionu kusů PlayStation 4, přičemž uplynulý rok byl tím dosud nejlepším.

- From Software vypínají servery pro starší hru Demons Souls.

- EA zlevnili bojový sport UFC 3 o 35 procent ani ne měsíc po vydání začátkem února:

- Studio 1942 zaměřené na mobilní hry (romantická Is It Love?) bylo odkoupeno UbiSoftem. Jejich hra patřila mezi pětici nejvíce vynášejících ve Francii na iOS a do TOP 20 v USA.

- Early Access po třech letech konečně opouští H1Z1 a souběžně byl do hry přidán týmový režim Auto Royale s bitvou z vozidel pro až 30 týmů.

Watch on YouTube

Read this next