Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Svět zachvátila supervýhodná balení Xbox One X a S

Přibaleno šest her + ovladač.

Ať se to někomu líbí nebo ne, Xbox One je konzolí, která v konkurenčním boji s PS4 i nabídce exkluzivit tahá za kratší provaz, což je potřeba zohlednit v její ceně a výprodejích.

Na řadě obchodů v zahraničí proto nyní naleznete opětovné masivní akce, které snadno dokáží přinutit k impulsivnímu nákupu různých modelů tohoto stroje od Microsoftu.

Třeba takové britské Tesco: za 436 liber (12 600 Kč) dostanete supervýkonný, teprve v listopadu uvedený model Xbox One X s šesti přibalenými hrami (Halo 5: Guardians, Wolfenstein 2, The Evil Within 2, Dishonored 2, Doom, Fallout 4 - můžete si je tam přidat ke konzoli bez navýšení ceny) a s druhým ovladačem zdarma.

Když si vezmete, že nejen u nás stojí Xbox One X buď v holé verzi nebo s jedinou hrou větší částku (13 490 Kč - Alza.cz) tak není divu, že se po nabídce Tesco zaprášilo a nestíhá doplňovat skladové zásoby.

Ve Francii zase lze až do 8. dubna sehnat výhodně Xbox One S - model s 500GB harddiskem stojí 199 eur (ušetření 80 eur) a s 1TB harddiskem 229 eur (ušetření 70 eur).

Jak reportuje JeuxActu, dostupné jsou i bundly s různými hrami (Assassins Creed, PUBG, Sea of Thieves, Minecraft, Forza Hot Wheels, Shadow of War, Gears of War 4). Spadly tam o desítky eur i ceny her (viz tento link).

Americký Amazon pak znovu nabízí časově omezenou akci na balení Xbox One S buď s hrou Sea of Thieves či PUBG, kde lze ušetřit na každém 50 dolarů (nyní stojí s 1TB HDD a hrou vždy 249 dolarů).

Pro český trh zatím domácí pobočka MS teď nic obdobného k Xbox One X neohlásila, ale v půlce března cena modelu S spadla na 4990 Kč (obvykle s jednou hrou) a stále platí např. na Alza.cz.

Read this next