Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co je zač hra Symmetry?

Už je venku, navíc v češtině a levná.

Ze zcela jiného soudku než Tennis World Tour a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (ostatní chystané tituly Comgadu) je PC hra SYMMETRY, kterou vyvinulo studio Sleepless Clinic a vydala společnost IMGN.PRO (znáte např. ze Spintires).

V té se kombinuje zlověstný sci-fi příběh se životně důležitými následky a atmosférický hudební podkres, který přiživuje drsnou realitu. Ručně kreslená vektorová grafika hře dodává na tajemné atmosféře a podtrhuje těžkosti života v opuštěném světě.

Vaším hlavním cílem je řídit tým přeživších, jejichž vesmírná loď ztroskotala na opuštěné planetě, celé světelné roky daleko od pomoci. Hráči musí pomoct posádce přežít v opuštěném mrazivém prostředí a nepředvídatelném počasí, které skýtá nepříznivé podmínky pro lidský život, a zároveň bezpečně a rychle opravit vesmírnou loď a utéct.

Watch on YouTube

Čas je klíčový. Bezpečí všech je nezbytné. Životní funkce jsou důležité. Správa zdrojů je životně důležitá. Jedno špatné rozhodnutí a někdo zemře. Dojde vám čas a někdo zemře. A když jeden z přeživších zemře, musíte učinit klíčové rozhodnutí: zbavit se těla, anebo podlehnout kanibalismu?

Symmetry je již u nás v prodeji (Alza.cz) a doporučená cena krabicovky je příjemných 249 Kč (10 eur), navíc je hra opatřena českými titulky.

Read this next