Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno oznámení i název Battlefield V

UPDATE o livestreamu.

UPDATE 16.5. - jihoafrický komik Trevor Noah, který dříve odstartoval spekulace, dnes na svém Twitteru potvrdil, že příští středu, 23. května ve 22 hodin středoevropského času, bude moderovat živý přenos s oficiálním odhalením nového dílu série Battlefield. Vysílat ho budou EA a DICE minimálně na YouTube a Twitch. Máme se prý nač těšit:

Asi nejdůležitější je, že EA v pozvánce potvrdili, že název bude opravdu znít Battlefield V, přesně jak se spekulovalo.

Původní zpráva 10.5. - Nestandardní cestu zvolili Electronic Arts pro avízo, kdy nám představí letošní díl série Battlefield, která má 54 milionů hráčů.

Když v nedávném updatu Battlefield 1 (Alza.cz) hráči vyřešili easter-egg, dovedl je do předtím zamčené místnosti. Tam na jedné trubce s vodou byl nápis v morseovce.

Po vyluštění dostali větu "Never Be The Same" (nikdy nebude to samé) a když ji zadali do vyhledávače, dostali se na adresu na webu EA, která mluví jasnou řečí:

23. května 2018, #battlefield

Nemůže být tedy pochyb o tom, že nový díl bude představen právě v tento termín. Jak víme ze včerejška, ve hře bude singleplayer i multiplayer, který má prý každou bitvu nabídnout nový, neopakující se zážitek - více v dřívějších spekulacích o zasazení do druhé světové války či názvu.

Read this next