Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Otestujte svůj herní um s hardcore RPG Dark Souls Remastered

Právě vychází + nízká cena.

Dnes nastal ten očekávaný den, kdy na pulty přichází Dark Souls Remastered (Alza.cz).

Společnost Cenega Czech ve spolupráci s Bandai Namco Europe Entertainment tedy oznámila uvedení do prodeje akčního dobrodružného RPG, které prý nabídne ikonický zážitek v HD kvalitě. Na PS4 a X1 i krabicově za překvapivě nízkou cenu 899 Kč, na PC jen digitálka ze Steamu a spol.

"Dark Souls: Remastered přivádí k životu legendární, žánr definující akční RPG hru z roku 2011, která byla vyvinuta věhlasným studiem FromSoftware. Hráče čekají stovky hodin prvotřídní zábavy v nádherně přepracovaném světě s vysokými detaily. Dark Souls: Remastered zahrnuje obsah původní hry a DLC Artorias of the Abyss."

"Oheň vzplanul. Zažijte znovu kriticky oceňovanou, žánr definující hru, která to všechno začala. Vraťte se do Lordranu v této nádherně přepracované hře s oslňujícími detaily ve vysokém rozlišení a se snímkováním 60 fps. Ponořte se do epického temného fantasy světa, který byl zasažen úpadkem a prokletím. Objevujte složitě navržený svět plný skrytých průchodů, dungeonů a tajemství - a odhalte tak jeho hluboce zakořeněné tradice."

Read this next