Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 25. září

Mod Monster Hunter, trofeje Life is Strange 2, Diablo jako seriál?, přejmenování H1Z1...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- S příchodem podzimu se vrací vaše oblíbená rubrika Dobré ráno s Eurogamerem, jejíž příprava stojí dost energie, takže záleží jen na vašem zájmu, jak pravidelně a jak dlouho zde bude vycházet.

- Modifikace Monster Hunter World PC vám dovoluje vytvářet vlastní questy, ač to vyžaduje rozbalení všech dat a poškodí to uložené pozice.

- Bohemia Interactive zveřejnili srovnání konceptu se současným vzhledem přístřešku ve hře Vigor:

- H1Z1 se přejmenovává na Z1: Battle Royale, s čímž souvisí i reformování autorského týmu (posilnění po zavření H1Z1: Just Survive) a dání větší priority módu Battle Royale, aby se více soupeřilo s Fortnite a PUBG.

- Dle vábení se zdá, že v říjnu by na službu Xbox Game Pass mohl přibýt Wolfenstein: The New Order.

- Devil May Cry 5 bude obsahovat mikrotransakce za skutečné peníze, díky nimž získáte více orbů. Tvůrci z Capcomu to tradičně vysvětlují pouze jako volitelnou záležitost, pokud chce někdo ušetřit čas s hraním, jinak má být systém vývoje postav vybalancovaný a podobný těm z minulých dílů.

- Nový obrázek zmutovaného vlka z Metro Exodus:

- Co byste řekli na Diablo jako TV seriál od Netflixu? Něco takového by možná mohlo vzniknout podle nyní už smazaného tweetu, který zmiňoval Andrewa Cosbyho, leč zatím to není oficiálně potvrzeno.

- Aktualizace Vampyr, která přidá dva nové režimy obtížnosti, vyjde 26. září, sdělili Dontnod na blogu.

- Trofeje z brzkého Life is Strange 2 jsou zde.

- Tento týden se má objevit zářijová aktualizace Gran Turismo Sport, vábí Polyphony Digital:

- Přestože ještě není plná verze Forza Horizon 4 venku, už vyšel patch pro PC/Xbox demo řešící stabilitu, plynulost i zlepšení grafických efektů.

- Došlo k zlevnění prvního roku obsahu pro Rainbow Six Siege, z 600 kreditů na 360. Sleva trvá až do března 2019, kdy patrně začne čtvrtý rok obsahu.

- Destiny 2 asi i díky datadisku Forsaken předhonilo v oblíbenosti na americkém Xbox Live Rainbow Six Siege a stalo se tak jedničkou na poli FPS, nepočítáme-li Fortnite a NBA 2K19.

Read this next