Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 1/2019

Klávesnice a myš pro konzole. Stylový Samsung monitor či recenze Arctis 5 2019.

- Konzole s klávesnicí a myší? Xbox One už oficiálně nabízí podporu pro první hry, pokud ale chcete více nebo máte jinou konzoli, také existuje řešení. Výrobce Genesis představil adaptér, který funguje s PS4, Xbox One, Switch a PS3.

- Rodina herních monitorů Predator se rozrostla o nový kousek. Představený model nabízí široký panel o velikosti 34" s obnovovací frekvencí 100 Hz. Ve výbavě nechybí podpora AMD FreeSync. Zatím Acer prodával podobný model pouze s G-Sync.

- V recenzi se dočtete, jak si v testu vedlo 256GB SSD od výrobce Gigabyte, který v tomto segmentu není zrovna známou značkou. Testovaný model zaujme především poměrem cena/výkon.

- Gigabyte se chystá se svoji herní značkou AORUS vykročit do nového produktového segmentu. Koncem CES 2019 představí herní monitor se 144 Hz, AMD FreeSync a bohatými možnostmi podsvícení.

- Gigant Samsung vykročil do nového roku s trojicích nových monitorů. Jeden je určený přímo pro hráče s ultra-širokým poměrem stran a možností zobrazit video obsah ze dvou zdrojů. Stylový Samsung Space Monitor zase ušetří místo na stole.

- Výrobce ADATA se rozhodl prozradit něco málo přes samotným veletrhem CES 2019. Těšit se můžeme na představení několika SDD, nových DDR4 pamětí či periferií v podobě headsetu s prostorovým zvukem nebo mechanické klávesnice se spínači Cherry MX Green.

- Další z nových recenzí hodnotí vyvážený headset SteelSeries Arctis 5. Nabízí kvalitní zvukové podání, skvěle sedne na hlavu a design není zbytečně přeplácaný. Ačkoliv je kromě Windows kompatibilní také s PlayStation 4 a macOS, na těchto platformách je zbytečně ořezaný po stránce funkcionality.

Read this next