Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 8/2019

Ovladač pro mobilní AR. Legendární myš se vrací. Streamování her od Google..

- Cooler Master do své nabídky sluchátek pro hráče přidal dvoje špuntová. Oba modely jsou velmi podobné, pouze ten dražší nabízí o technologii navíc a bohatější příslušenství, dostanete k němu třeba i redukci do letadla.

- Legenda světa herních myší se vrací. Jak jinak uvést návrat Logitech MX518 ve vylepšené verzi? Výrobce zanechal oblíbený tvar, upravil ale materiály a také vnitřek, kde najdeme propracovaný HERO senzor s maximem 16 tisíc DPI.

- Výrobce cenově přívětivého příslušenství Genesis se tentokrát tak při zemi nedržel a uvedl mikrofon s profesionálními ambicemi. Příslušenství zahrnuje stojan, pop filtr či stylový kufřík na snadné přenášení.

- Aktuálním testem prošel chladič Arctic Freezer 34 eSports DUO, který je na pultech obchodů relativní novinka. Součástí testu je rovněž porovnání s konkurenčním SilentiumPC Fera 3.

- Jedním z problémů mobilní augmentované reality je krkolomné ovládání. Právě to má vyřešit nový ovladač Litho od malého britského týmu. Pro vývojáře je už dostupný a z videí rozhodně dokáže nalákat. Komu by se nelíbilo rukou mávnout směrem k termostatu a nastavit ho? Nebo třeba osvětlení?

- Novinka od Genesis není jediný mikrofon. Nový kousek představil také výrobce AVerMedia, který svoji novinku cílí více na mobilní použití a slibuje kompatibilitu s celou řadou zařízení, včetně fotoaparátů.

- Google nezapomněl na svůj experiment se streamováním her a zhruba za měsíc by měl Project Stream oficiálně uvést a snad i spustit. Představení proběhne v rámci konference GDC 2019.

- Handheld Smach Z se připomněl novými video ukázkami. Toto zařízení ve stylu PS Vita zvládne Overwatch či StarCraft II. Jeho autoři ale zatím nezvládli dodržet termíny dodání a nyní plánují uvést novinku tento rok.

Read this next