Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První recenze Left Alive moc dobře nedopadla

Sci-fi survival.

Pamatujete na Metal Gear Survive od Konami, ale už bez Hideo Kojimy? Vydané přesně před rokem? V jeho šlápějích zřejmě půjde další podobná hra z Japonska.

Left Alive je sci-fi survival titulem pro PS4/PC, v němž se Square Enix po delší době vrací do světa Front Mission Evolved a producentem je Shinji Hashimoto.

Jedna z prvních recenzí od Frontline ale nedopadla moc pozitivně, hodnocení jen 55%. Čerpala z japonské verze z konce února, zatímco ta pro světový trh vycházející v těchto dnech může být mírně odlišná.

Hru chválí jen za fantastický vizuál (Shinkawa Youji) a mechanický design (Yanase Takayuki). Jinak prý trpí mnoha potížemi, počínaje designem levelů (zejména v úvodu, což může odradit od pozdějších lepších kousků), chybami, špatně řešeným ukládáním pozic, hloupými NPC ve vedlejších questech, rozporuplným dabingem, frustrujícími bossy a plytkým příběhem bez vykreslení tří postav.

Celkově má být Left Alive takovým hrubším zážitkem, jak z PS2 éry, kterému se musíte přizpůsobit a snížit svá očekávání, abyste byli schopni ho přijmout.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next