Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Greedfall vyjde 10. září 2019, podobá se Risen

+ nový trailer a popisek.

Focus Home Interactive a francouzské studio Spiders (Technomancer, Bound by Flame) dnes oznámili, že jejich nejnovější dílo Greedfall vyjde pro PC, PS4 a X1 už 10. září letošního roku.

Doprovodili to novým trailerem, který působí velmi lákavě, zejména to město:

Watch on YouTube

Toto akční fantasy RPG by se námětem dalo zjednodušeně přirovnat k Risen, protože i zde budete prozkoumávat odlehlý ostrov plný magie, bohatství, ztracených tajemství i fantastických kreatur.

Jak je momentálně v módě, vaše rozhodnutí v rozhovorech či postupu ovlivní vaše následující kroky, živoucí, měnící se svět i rozvoj příběhu, jelikož můžete své parťáky a frakce i zradit. Situace prý půjde řešit silou, stealth stylem nebo diplomaticky.

V úpravě vaší postavy máte mít totální svobodu, takže lze hrát za ženu či za muže, upravit si vzhled a svobodně si zvolit schopnosti či kouzla.

Watch on YouTube

Popisek od distributora Comgad, který přinese krabicové verze pro PS4 a X1 (na PC bude jen digitálka):

"Dosud největší RPG od Spiders vás zve na průzkum magického ostrova Teer Fradee. Hra klade důraz na svobodu a rozhodování a umožní vám utvořit si vlastní osud. Trailer nás zavede do epického příběhu a zasazení hry GreedFall, kde osadníci, žoldáci a lovci pokladů odjíždějí ze starého kontinentu, aby se sešli na vzdáleném ostrově prodchnutém magií - proslýchá se o něm, že je plný bohatství a ztracených tajemství. V honbě za lékem, který má vyléčit váš domovský kontinent ze strašlivé choroby, se ocitáte uprostřed neustále rostoucího napětí mezi vpadnuvšími osadníky a místními domorodci, které chrání nadpřirození strážci - ztělesnění ostrovní magie.

Úkoly můžete plnit hned několika způsoby a stejně tak můžete postupovat hrou. Ať už budete používat souboje, diplomacii, či klam, jak dosáhnete svého cíle, bude záviset čistě jen na vás a na tom, jak se rozhodnete rozvíjet svou postavu. Ostrov GreedFall je živoucí, neustále se rozvíjející svět. Vaše činy, od zdánlivě triviálních voleb až po ta nejzásadnější politická rozhodnutí, ovlivní jeho běh a nakonec utvoří i celý váš příběh."

Pokud vás Greedfall zaujalo, doporučujeme nedávné záběry z hraní na IGN a příběhový trailer z E3:

Watch on YouTube

Read this next