Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Death Stranding prý nebude hrou, nýbrž posunem vpřed bez ohledu na prodané kusy

Herec Troy Baker i o The Last of Us 2.

Nová hra Hideo Kojimy zatím v předobjednávkách extra netáhne a vzhledem ke svému složitému námětu či inovativnímu stylu možná nebude ani bůhvíjakým předvánočním bestsellerem. Takže je logické, že se ji tvůrci snaží profilovat trochu jinak.

Jako třeba herec Troy Baker, který se na ní podílel v roli Higgse a utrousil pár slov na Comic-Conu v Manchesteru:

"Death Stranding bude více než jen obyčejnou hrou. Bude to takové silné vyjádření Kojimy, který je úžasný ve stavění světů a pokusí se posunout toto médium vpřed, namísto jen snahy o prodej co nejvíce kusů."

Baker, který jako by si tímto dopředu dělal alibi, je přesvědčen, že Kojimovo jméno zařídí odbyt této hry - nikoli přizvaní herci jako on či Norman Reedus a Mads Mikkelsen.

Známý herec se také nechal slyšet na adresu jiné PS4 exkluzivity, jejíž příchod je spekulován na únor 2020:

"Mohu vám říct z první ruky, že The Last of Us 2 je rozhodně nejvíce ambiciózní hrou, co kdy studio Naughty Dog vyrobilo. Je mnohem větší, než jsem si dokázal představit, že bude vůbec možné."

To uniklé datum od jeho kolegyně, která ztvárnila Ellie, Baker pouze zlehčoval a vtipkoval. Prý hra zcela jistě vyjde 31. února - tedy v den, který ani v kalendáři neexistuje. Je si jistý, že Johnsonové poté okamžitě volali ze Sony s žádostí, aby raději držela ústa. I tohle nasvědčuje tomu, že se celá spekulace o únoru může zakládat na pravdě...

Read this next