Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Trailer k aktuální premiéře GreedFall

Nadějné RPG je již pár hodin venku.

Od vydání hry GreedFall už uběhl jeden den.

Toto fantasy RPG, které vyvinulo Spiders Studio ve spolupráci s Focus Home Interactive, zahájilo svou velkou výpravu 10. září na PlayStation 4, Xbox One a digitálně také na PC. Dnes vám přinášíme strhující premiérový trailer, který vás nadchne pro dobrodružství a srdceryvný konflikt.

Na obzoru se tyčí záhadný magický ostrov Teer Fradee, naděje pro vaši chorobami zamořenou vlast. Mezi řadou ostrovních frakcí, ke kterým se řadí osadníci i domorodci, panují napjaté vztahy a do toho všeho dorazíte vy coby diplomat, který pátrá po léku.

Watch on YouTube

V jádru hry GreedFall čeká svoboda a prostor pro rozhodnutí. Napište si vlastní příběh od tvorby postavy až po závěr a vytvořte si vlastní cestu pomocí významných rozhodnutí a výběru talentů, schopností a vlastností. Vyberte si, kteří společníci vás na výpravě doprovodí, pečlivě zvažte jejich talenty a příslušnost. Navíc můžete vyrábět vybavení pro celou svou družinu a hrát po svém. Můžete si dělat přátele i nepřátele a činit ta nejtěžší rozhodnutí v rámci vytváření osudu sebe sama i celého ostrova.

Domácí cena krabicovek GreedFall od Comgadu pro PlayStation 4 a Xbox One je stanovena na doporučených 1250 Kč. Naše recenze již velmi brzy, zatím mrkněte na vytípané screenshoty z hraní.

Read this next