If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vánoční slevy na VR headsety od HTC ušetří zákazníkům až 200 eur

Potěší nejednoho nadšence.

Společnost HTC dnes zveřejnila vánoční slevy na sady virtuální reality, kterými potěší nejednoho nadšence do technologií. Nejnovější headset HTC Vive Cosmos, který se pyšní skvělým obrazem s extrémně vysokým rozlišením, lze v rámci akce pořídit o 100 eur levněji.

Absence základnových stanic navíc umožňuje snadné a rychlé prvotní nastavení. V případě profesionální sady HTC Vive Pro Full Kit pak výrobce nabízí dokonce úsporu 200 eur. Příjemným detailem je i fakt, že ať už se uživatelé rozhodnou pro kterýkoliv z headsetů, vždy obdrží 6 měsíců předplatného v hodnotě 89,94 € ve službě Viveport Infinity zdarma.

HTC Vive Pro Full Kit je v rámci akce dostupný za cenu 1199 € a HTC Vive Cosmos lze získat již za 729 €. Nabídka bude platit do 18. prosince 2019.

Díky členství ve Viveport Infinity uživatelé virtuální reality ušetří tisíce korun při objevování oblíbených her, zážitků a videí. První opravdu neomezená služba pro VR je dostupná za 14.99 eur měsíčně. Roční předplatné s cenovkou 114 € pak zajistí ještě výraznější úspory. Fanoušci virtuální reality získají přístup ke stovkám VR aplikací, mezi nimiž nechybí hity jako Ninja Legends, Fisherman's Tale, Apex Construct, Fujii, Gun Club, Angry Birds VR a I Expect You To Die.

Každý měsíc navíc přibývají nové tituly, a tak nikdy nechybí zajímavý obsah k objevování. V nedávné době byla také doplněna podpora headsetu Oculus Quest, který tak rozšířil široké portfolio kompatibilních zařízení jako je Oculus Rift a Rift S, Valve Index či celá řada Windows Mixed Reality headsetů. Propojení s headsety HTC Vive je samozřejmostí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments