Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 6/2020

QHD monitor se 165 Hz. Design ocenění pro Logitech či recenze Sound Blaster X3.

- Gigabyte pod značkou Aorus uvádí nový herní monitor s velikostí 27 palců a obnovovací frekvencí 165 Hz. Pokud vám vadí, že jsou tyto monitory často vybaveny Full HD panelem, tak zde vás určitě potěší QHD rozlišení. Stejně tak tu máme podporu AMD FreeSync.

- TD500 Mesh je nová a stylová skříň od značky Cooler Master. Nabízí dostatek prostoru na komponenty, trojici RGB ventilátorů a také průhlednou bočnici, abyste na svoje železo dobře viděli. Kromě toho můžete novinku pořídit v elegantní bílé barvě.

- Logitech opět bodoval v designových soutěžích. Z iF Design a Good Design si odnesl celkem 25 ocenění za svoje produkty. Několik ocenění v obou soutěžích přinesly právě herní periferie, jako třeba myš G502 nebo headset G Pro.

- V nové recenzi se dočtete, jestli má smysl pro lepší zvuk pořídit externí zvukovou kartu od Creative. Konkrétně model Sound Blaster X3. Zaujme střízlivou cenovkou, možnostmi a také intuitivním software.

- Nová webkamera určená pro streamery přichází ze stáje Logitech. Jmenuje se jednoduše StreamCam a nabídne Full HD záznam s 60 FPS. Vybrat si budete moci ze dvou barevných provedení, jen ta cenovka je docela vysoko.

- Corsair se rozhodl aktualizovat svoji high-end myš Scimitar RGB. Novinka s označením Elite přichází s vylepšeným senzorem, jinak zůstalo vše při starém. Na druhou stranu ani cenovka se dramaticky nezměnila.

Read this next