Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení golfu PGA Tour 2K21

2K jdou do nové sportovní série.

Kde jsou časy Tigera Woodse a jeho golfové série pro Electronic Arts, než se utopil ve skandálech?

Příležitosti se chopili Take 2, kteří dnes odpoledne oznámili, že se naplno vrhají do nové sportovní série a to právě golfu. Resp. se jedná o navázání na spolupráci s HB Studios, jejichž The Golf Club vydali loni a osvědčilo se to.

PGA TOUR 2K21 vypustí už 21. srpna pro PS4, X1 a PC (na Switch později), u nás konzolovky krabicově pod taktovkou Cenegy. Je to první taková licencovaná hra s PGA Tour v názvu od 2015 a časů EA.

Watch on YouTube

Má jít o evoluci The Golf Club s patnáci licencovanými hřišti, z nichž každé bylo do hry přeneseno s využitím speciální technologie zaručující přenesení téměř dokonalé kopie hřišť na vaše obrazovky. Se známými značkami (Adidas, Bridgestone, Callaway Malbon, Polo Ralph Lauren), televizní prezentací s dynamickými cutscénami a komentářem od profesionálů Luke Elvy (CBS) a Rich Beem (Sky Sports).

Na přebalu se představí vyznamenaný profesionál Justin Thomas. Hra prý byla navržena pro hráče všech kategorií a úrovní. Začátečníci ocení především tutoriály v reálném čase, nejrůznější tipy a návrhy pro odpaly, zatímco veteráni si mohou naplno užít hru s bohatými funkcemi pro pokročilé, jako je Pro Vision, Distance Control, Putt Preview a další. PGA TOUR 2K21 dále nabídne online i offline zápasy s přáteli a nejrůznější herní módy, jako je Alt-Shot, Stroke Play, Skins nebo 4-Player Scramble.

Read this next