Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

14 minut z Crash Bandicoot 4, poprvé za přítelkyni Tawnu

+ demo jen pro někoho.

Tahle další postava sem dorazí z alternativní dimenze.

Sony úderem páté hodiny odpolední, tedy před pár minutami, publikovala nové, čtrnáctiminutové video z hraní za další ovladatelnou postavičku v plošinovce Crash Bandicoot 4.

Tawna je přítelkyní Crashe, praví Wiki, a pro tuto hru byl její design kompletně předělán. Jde o zkušenou dobrodružku a sebevědomou, zapálenou a odvážnou hrdinku.

Dříve se objevila ve hrách Crash Bandicoot 1, Crash Boom Bang!, N. Sane Trilogy remaku jedničky a v Crash Team Racing: Nitro-Fueled.

O tom, jak bude Tawna vypadat v říjnové hře a kterak měli tvůrci kreativní svobodu, se dočtete na PlayStation Blogu.

Watch on YouTube

Pokud se vám nechce čekat do data vydání plné verze, předobjednávkou digitálky z PlayStation Store získáte hratelné demo už 16. září, které předtím oslavovali žurnalisté.

Zahrajete si v něm několik levelů z prostřední části hry - Snow Way Out a Dino Dash. Fanoušci si také užijí, že ho mohou projít za postavu Dr. Neo Cortex v alternativní časové linii Snow Way Out.

Také to na vás působí, jako by snad Crash Bandicoot 4 byl exkluzivitou Sony? Ale není tomu tak, hra se objeví i pro Xbox, ale zatím ne pro PC či Switch.

Na Twitteru a homepage Activision se praví, že objednáním kterékoli digitálky dostanete demo, tedy i v případě xboxové verze. Oproti tomu při koupi krabicovky z JRC či Xzone patrně bohužel nikoli. To samé se ostatně stalo už u Tony Hawk Pro Skater 1+2 remaku, u tohoto výrobce tedy nic nového. Celé to vlastně odporuje starému konceptu, že demo existuje hlavně k vyzkoušení hry před jejím pořízením, ale doba se zkrátka změnila...

Read this next