Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku předběžný přístup české hry Drive 4 Survival

Co bude vaším hlavním nepřítelem?

Protože se tvůrce nezabývá propagací v českém prostředí, tak nějak to koncem minulého týdne prošlo bez povšimnutí a musel na to upozornit až dnes Martin Schovanec z Xzone na jeho Twitteru:

"Drive 4 Survival od českých M3MGames je venku v předběžném přístupu a podle velmi pozitivních recenzí na Steamu to vypadá na opravdu poctivý survival a návrat ke kořenům žánru. Držím palce, ať se i dobře prodává".

O této hře jsme psali už několikrát a Early Access verze stojí 17 eur. Alternativou je zakoupení digitálního PC kódu na Xzone za 459 Kč.

Má jít o předčasný přístup v pravém slova smyslu, hra je tedy stále hluboko ve vývoji a nabízí jen zlomek zamýšlených vlastností. Nedivte se proto, když narazíte na chyby, nelogičnosti či nedostatky. Cílem je sesbírat zpětnou vazbu a nápady od hráčů.

"Ačkoli se tutoriál může jevit jen jako další chodící simulátor, jakmile si opravíte auto, otevře se vám hlavní herní svět. V něm sice proti vám budou stát agresivní nepřátelé, ale jak na ně vyzrát, to se dá naučit. Co pro vás bude nejtěžší, má být prostředí a nehostinné mrazivé klima," praví se na Steamu.

Read this next