Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dalších pět představených her pro PlayStation VR je tady

Song In The Smoke, Fracked či After The Fall - SOUHRN NOVINEK OD SONY.

Tím portem DOOM 3 to pouze začalo. Sony každou půlhodinu představila další hru pro PlayStation VR, celkem pět dalších, i když ne vždy nutně nových.

After the Fall je FPS s intenzivním co-opem pro čtyři (napříč platformami). Los Angeles z alternativních 80. let je kompletně zmrzlé a ovládly ho hordy jiných než běžných zombíků. Více na homepage či PS Blogu, Vertigo Games (autoři Arizona Sunshine) hledají zájemce o uzavřenou betu - mimochodem, hra byla původně odhalena už ve 2019.

Watch on YouTube

Fracked je PSVR exkluzivní kombinace plynulého pobíhání, lyžování a lezení. Hrajete za hrdinu uvězněného v jakémsi horském zařízení a snažícího se utéct. Od tvůrců Phantom: Covert Ops, venku v létě 2021, i s nějakými extra vylepšeními pro PlayStation 5.

Watch on YouTube

Song in the Smoke je survival hrou o přirozeně zpracovaném lovu zvířat s lukem, stahování jejich kůže pro získání masa, výrobě předmětů a boji s pochodní v jeskyních. Prý vás vtáhne do přeskrásné, ale vražedné přírody, kde se musíte ubránit různým nástrahám, predátorům a hledat zásoby nutné k přežití nejen nadcházející noci. Roli sehraje i to, jestli jste si postavili kemp na bezpečném místě, přičemž navštívíte lesy, náhorní plošiny i zmrzlé vrcholky. Jídlo zde budete dávat do pusy podobně jako ve skutečnosti, což platí i pro přípravu bylinek či práci s nožem. Pochází od tvůrců Galak-Z. Camp ze studia 17-Bit, venku letos.

Watch on YouTube

I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar je návratem do světa špionáže, čtyři roky po prvním dílu z 2016. Od té doby prý hráči požadovali více obsahu a misí, tudíž toto je odpověď. Na tajňačku se vypravíte zastavit organizaci Zoraxis a její nové schéma o dominanci nad světem. Svých speciálních schopností využijete v novém prostředí a ještě ďábelštějším příběhu, kde se předpokládá vaše smrt. Vydání letos pro PSVR.

Watch on YouTube

Poslední, šestou dnes přiblíženou PSVR hrou je Zenith: The Last City, japonskými RPG a anime inspirované MMO od studia Ramen VR. Prý se bude snažit smíchat pestrobarevný otevřený fantasy svět s adrenalinovou hratelností, kde se rádi na hodiny ztratíte. Více na PSBlogu.

Watch on YouTube

Read this next