Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ani 65 hodin nestačí na celého Biomutanta, ale nextgen verze není

+ zakončení hry.

Nedávná videa vzbudila vlnu zájmu o dříve podceňovanou hru, která vyleze už koncem tohoto měsíce.

Není proto na škodu vědět, jak dlouhý Biomutant bude, což se těžko odhaduje, jako u kterékoli jiné hry z otevřeného světa.

Stefan Ljungqvist ze studia Experiment 101 prohlásil pro GamingBolt, že budete potřebovat spoustu času.

"Jeden z členů našeho vývojářského týmu hraje stylem, jakým obvykle prochází ostatní hry. Zatím není se vším hotov, ani když u toho strávil 65 hodin."

Jinak ale pochopitelně záleží, mezi jaký typ hráče patříte...

Pokud budete chtít Biomutanta vyloženě jen prosvištět za co nejkratší dobu, jako to dělávají recenzenti v časovém presu, máte prý počítat s 12 až 15 hodinami čistého času. Ovšem to znamená ignorovat veškeré vedlejší úkoly, zabývat se jen hlavním příběhem a také přeskakovat dialogy.

Watch on YouTube

Kampaň má mít dvě různá zásadní zakončení v závislosti na vašich rozhodnutích a jak se vypořádáte se čtyřmi pojídači světa. Vedle toho vyústění ovlivní i to, jaké vztahy máte s jednotlivými kmeny, tzn. s kým se kamarádíte a s kým máte interakce. Ale mikrotransakce tu nebudou, jen šestá herní třída Mercenary coby předobjednávkový bonus.

Překvapivá je informace z Game Informeru, že nativní verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X / S v době vydání nebude k dispozici, což půl roku po startu nextgenu není standardem a dříve jsme to viděli snad jen u Star Wars Squadrons. Není ani slíbena na později a to samé platí i pro nynější nepočítání s DLC či absenci jakéhokoli multiplayeru - patrně důsledek menšího týmu vzhledem k rozsahu hry. Čili ta bude zatím primárně určena jen pro PS4, Xbox One a PC, ač ji rozjedete i na současné generaci konzolí.

Read this next